Nieuw: Wedding Workshops

Aanstaande bruiden opgelet! Al druk met de voorbereidingen voor jullie huwelijk en kan je wel wat tips gebruiken? Of weet je juist niet waar je moet beginnen? Of ben je misschien nieuwsgierig naar de kennis en tips van een weddingplanner? Schrijf je dan nu in voor de Wedding Workshops van Ceremonara Wedding- and partyplanning.

Een Ceremonara Wedding Workshop is een avondvullend programma, waarbij allerlei onderwerpen aan bod komen met betrekking tot de organisatie van een huwelijk. Natuurlijk kan er volop inspiratie worden opgedaan en krijg je tips om de huwelijksdag tot jullie eigen sprookje te maken. Bij elke Wedding Workshop zal tevens een gastspreker uit de trouwbranche uitgenodigd worden die ook iets gaat vertellen over zijn of haar specifieke vakgebied als onderdeel van de huwelijksdag.

Ook voor moeders, zussen, vriendinnen en ceremoniemeesters is deelname aan de Wedding Workshop interessant en voor hen natuurlijk vooral leuk om samen met jou als aanstaande bruid bij te wonen.

De Ceremonara Wedding Workshops vinden regelmatig plaats op interessante trouwlocaties. Ze duren ongeveer 3 uur en zijn inclusief hapje en drankje en luxe goodiebag voor de aanstaande bruid. De kosten bedragen €35 per persoon voor de aanstaande bruiden. Introducees betalen €25 euro per persoon.

De eerste workshops zullen plaatsvinden op:

– Dinsdag 21 september bij Landal Stroombroek / Palestra te Braamt
– Woensdag 27 oktober bij Hart van Doetinchem te Doetinchem

Gastspreker bij deze workshops is Margreet Postma van Maricovers Bruidsmode te Zutphen. De workshops zijn in de avond, van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Opgeven kan hier!

Advertenties

About this entry